Skip to content
Staalconstructies voor alle mogelijke toepassingen

Hoogeveen Staalconstructie construeert, tekent, fabriceert, conserveert en monteert staalconstructies voor alle mogelijke toepassingen. Voor kleine en grote projecten. Van staalconstructies voor daken, overkappingen en hekwerken tot hijsconstructies. Onze staalconstructeurs gaan iedere uitdaging aan. Alle projecten realiseren wij volledig in eigen beheer. Hierdoor schakelen wij snel en nemen wij uw zorgen uit handen. Welke staalconstructie wij ook voor u maken, met elkaar zorgen we altijd voor een optimaal eindresultaat. Benieuwd naar een greep uit onze gerealiseerde projecten?

Bekijk onze projecten
Hekwerk Hoogeveen Staalconstructie
Certificering_Overons_Hoogeveen
Stalen constructies volgens de juiste certificaten

Hoogeveen Staalconstructie is in het bezit van diverse verplichte certificaten. Daarnaast hebben wij ook certificaten die niet verplicht zijn. Wij fabriceren en leveren stalen constructies tot en met uitvoeringsklasse EXC 2.

NEN-EN-1090-1:2009/A1:2011
Koninklijke metaalunie
Erkend leerbedrijf

Vraag naar de mogelijkheden
Engineering Hoogeveen Staalconstructie

Engineering

Wij denken graag mee met een goede constructie voor uw project. Deze expertise hebben wij in huis. Onze engineers laten u alle mogelijkheden zien en tekenen de staalconstructie daarna volledig uit. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken om de (detail) berekeningen. Wij gaan voor kwaliteit. Dat garanderen wij u.

Productie Hoogeveen Staalconstructie

Productie

Van het binnenkomen van de materialen tot het uiteindelijke eindproduct. Wij hebben ons productieproces zo ingericht dat wij efficiënt werken en alle verschillende werkzaamheden volledig op elkaar zijn afgestemd. Iedereen in ons team is gecertificeerd en beschikt over alle vakkennis om het beste eindproduct te produceren.

Montage

Ook de montage regelen wij voor u. Onze monteurs komen met de mobiele werkplaats naar uw project om de stalen constructie volgens alle voorschriften te monteren. De mobiele werkplaats is zo ingericht dat de monteurs alles bij de hand hebben om iedere staalconstructie op de juiste manier te monteren.

Vragen of meer informatie? Wij helpen u graag!

Back To Top